Till slut fick vi kontorsstädning

God morgon bloggen och alla läsare!

Måndag och om det finns någon dag som det är lite extra tufft att komma till jobbet på så måste det väl ändå vara just måndag. Just idag var det dock en liten positiv överraskning när man kom till jobbet, äntligen hade mina överordnade anställt kontorsstädning till vårt kontor i Göteborg. Det här är i vanliga fall dagen då vi alltid brukar har vår egna lilla kontorsstädning, ett bra sätt att starta veckan på tyckte cheferna. Tack och lov så slipper jag nu detta. Jag tycker det är så fruktansvärt tråkigt att behöva städa och det är därför ganska märkligt att jag har det relativt städat på just mitt skrivbord. Men svaret till varför jag inte behöver kontorsstädning på mitt skrivbord är för att jag sköter allt mitt arbete digitalt, jag scannar in alla mina papper så att jag har de på datorn och på så slipper jag sitta med en stor bunt. I den perfekta världen så hade mina kollegor gjort likadant men de har inte riktigt kommit så långt i sina digitala kunskaper, därför ligger det papper till höger och vänster varje dag. På tiden att jag slipper plocka undan efter dem och det känns grymt att slippa kontorsstädning så att jag kan fokusera på mitt jobb istället.

Jag och mina två chefer ska ha ett möte i eftermiddag tillsammans med två stora klienter här i Göteborg. Vi blev inbjudna till en restaurang för lite käk samtidigt som vi pratar affärer, det där är möten i min smak. Förhoppningsvis kan vi förlänga våra avtal med dem och komma fram till en bra lösning. Anledningen till att vi ska möta båda företagen samtidigt är för att de arbetar i samma bransch och är direkta konkurrenter med varandra här i Göteborg, därför är de lite oroliga över situationen. Det är en ganska infekterad relation men jag har skissat på en lösning som kommer göra alla parter nöjda. Dags att återgå till jobbet nu! Ha det gött!