Välbehövlig hjälp av en elektriker

Hej på er, vad händer? Är ni ute i det vackra vädret eller kanske är ni tvingade att vara på jobbet en stund till? Själv är jag hemma och bakar och lagar mat. Jag hoppas att ni alla mår bra oavsett om ni sitter på jobbet eller befinner er hemma och att ni nu så här på eftermiddagen ser fram mot att läsa ett nytt inlägg. Det är så bra att jag numera kan hålla på i köket utan att proppen går, jag var verkligen irriterad tidigare men så tog jag hem en elektriker i Nyköping som ändrade till en högre spänning med elen, så nu kan både spis och ugn och mikrovågsugnen vara på samtidigt, riktigt bra på alla sätt och vis. 

Jag är glad över att jag fick en rekommendation på det här företaget av min före detta man. När vi skilde oss var det jag som fick bo kvar i huset med barnen och min man flyttade till en lägenhet, men vi är fortfarande goda vänner. När vi bodde ihop var det min man som reparerade och snickrade och kunde allt det där praktiska som är med ett hus, medan jag är rätt dålig på sådant men betydligt bättre på annat som bakning och matlagning. Jag visste att det hade varit en elektriker här för några år sedan när vi gjort en tillbyggnad, och min man berättade för mig att det var Khunying AB som var här den gången och han tyckte att jag skulle vända mig till dem igen, vilket jag gjorde, och deras elektriker i Nyköping var verkligen duktig och ska jag anlita en elektriker igen så blir det att jag vänder mig till dem igen. Det här företaget har många duktiga och erfarna elektriker som tar uppdrag både i Norrköping, Nyköping och Oxelösund.